NOA

NOA je proizvođač mobilnih telefona sa snažnim prisustvom u jugoistočnoj Evropi i tendencijom rasta i širenja u ostatku Evrope.

NOA cilja na vodeću poziciju u B segmentu smartphon tržišta uz pomoć affordable premium filozofije i napravio je velike pomake u toj oblasti tokom poslednjih pet godina. NOA H10le pametni telefon je dobio EISA Best Buy smartphone 2017-2018 nagradu, potvrđujući kvalitet i vrednost NOA branda.

VIZIJA

Pokretanje našeg branda sa ivice globalnog tržišta uz pomoć agilnog branda i podrške kupaca, do branda koji je uspešno ostvario liderstvo u B segmentu , i obezbeđuje najbolji odnos cene i opcija za naše kupce.

KREDO

Ovde smo za vas, sada i ubuduće.


STA RADIMO?

Naš cilj je da pružimo najnoviju mobilnu tehnologiju široj publici po najboljoj mogućoj ceni. Naši uređaji su dizajnirani da zadovolje potrebe naših korisnika koji žele da dobiju najviše vrednosti za svoj novac.

Element

Kroz istoriju, različite kulture su prepoznale četiri elementa koji se međusobno dopunjuju, spajajući se u jedinstvenu celinu.

Ova filozofija nas je inspirisala da kreiramo NOA Element liniju mobilnih telefona, gde je svaki uređaj kreiran da obogati vaš život.

Tehnologija mobilnih telefona je promenila način na koji komuniciramo sa drugim ljudima i sa ostatkom sveta. Svest o ovoj činjenici je oblikovala proces dizajna NOA mobilnih telefona koji su dizajnirani da se integrišu u vašu svakodnevnu rutinu i olakšaju vaš život.

Da bismo ostvarili svoj potencijal, moramo dostići i naše granice. Testiranje naših granica je jedinstveno iskustvo koje može poboljšati naš život i pomoći nam da poboljšamo sebe i svet oko nas. NOA je testirala granice tehnologije u poslednjih 10 godina, svaki put na tržište dovodi nove i inovativne uređaje.

Jedinstvena vrednost

Mnogi brendovi nude ograničenu podršku nakon prodaje ili ih čak i ne daju, ostavljajući maloprodaju i prodavce da rade taj deo posla. NOA nudi produženu garanciju , što garantuje da stojimo 100% iza svog proizvoda

zemlja

voda

vazduh

vatra

ČETIRI ELEMENTA KOJI SE SPAJAJU U JEDINSTVENU CELINU

Vatrena strast

Šta nam to daje strast za život? Ima toliko odgovora koliko ima ljudi na svetu. Ipak, svi se možemo složiti da prava strast potiče od suočavanja sa stvarima koje volimo. Svoju strast i ljubav spojili smo u brend NOA, pažljivo odabrali svaku komponentu kako bismo se uverili da je krajnji proizvod odraz naše predanosti izvanrednosti.

Bezgranično prostranstvo

Da bismo ostvarili svoj potencijal, moramo ostvariti i naše granice. Eksperimentisanje naših granica je jedinstveno iskustvo koje može na bolje promeniti naše živote i pomoći nam da poboljšamo sebe i svet oko nas. NOA testira tehnološke granice već 10 godina, dovodeći nove i inovativne uređaje na tržište.

Novi Život

Tehnologija mobilnih telefona je promenila način na koji komuniciramo sa drugim ljudima i sa ostatkom sveta. Sada smo bliže nego što smo ikad bili u istoriji čovečanstva. Poznavanje ove činjenice je oblikovalo proces dizajniranja NOA mobilnih telefona koji su osmišljeni da se lako integrišu u vašu svakodnevnu rutinu, što olakšava život.

Sve stvari, uključujući nas, su pune potencijala. Realizacija tog potencijala omogućava nam da se stvarno razvijamo i rastemo kao osobe.

Uvek rastemo

NOA je prevalila dug put od skromnih početaka, pozicirajući se kao brend koji sadrži pun spektar uređaja koji imaju nešto za svakoga.

5 Godina na tržištu

55 RAZLIČITIH MODELA

500 Hiljada korisnika