NOA N1

NOA N1

JEDNOSTAVNO
SAVRŠEN

display

5.5 "18: 9

android

Android 8.1

fast_charging

3000mAh

cpu

2GB RAM

ram_rom

16GB Skladištenje

speakers

DTS Audio

NAJVEĆI - MALI EKRAN

Iz dana u dan, koristimo sve više vizuelnih medija na našim mobilnim telefonima, a veličine ekrana i njihove razmere postaju sve važniji. Da bismo vam dali najbolje iskustvo gledanja, dali smo NOA N1 ekran sa razmerom od 18: 9. Uživajte u video snimcima kao nikada ranije!

noa n1 phone
noa n1 phone

SIMFONIA
U VAŠEM
DŽEPU

Sve što radimo može se poboljšati dobrom muzikom. Ali čak i najbolje pesme mogu izgubiti sjaj kada ih pustimo kroz loše zvucnike. Da bismo rešili ovaj problem, licencirali smo svetski poznatu DTS tehnologiju. Uživajte u omiljenim stvarima gde god da ste!

ZABAVA
BILO KAD,
BILO GDE …

SAVRŠENA
VEZA

Kako se kvalitet digitalne muzike povecava, kvalitet hardvera postaje sve važniji. Zbog ovih razloga, obezbedili smo NOA N1 C-tip USB konektor koji održava kvalitet zvuka izbegavajući analogni prenos podataka. Uživajte u muzici kao nikada ranije!

LJUBAV
NA
PRVI
POGLED

Ljudi koje znamo i volimo pozdravljaju nas čim nas vide, pa zašto ne bi mobilni telefoni radili isto? NOA N1 sa tehnologijom za prepoznavanje lica vam omogućava da lako zakljucate i otkljucate mobilni telefon snimanjem fotografije lica. Čuvanje vaše privatnosti nikada nije bilo lakše!

DVOSTRUKA
ZABAVA

Dual SIM NOA N1 mobilnog telefona vam omogućava istovremenu upotrebu dva mobilna operatera i daje vam mogućnost da odaberete najbolje tarife. Vaša odluka je najvažnija!

ZVEZDANO
SJAJAN

Prvi utisci su važni, posebno kada su u pitanju uređaji. Imajući to na umu, predstavili smo NOA N1, prvi u seriji N, opremljenim impresivno dizajniranim hromiranim kućištem koji će sigurno privući pažnju!

noa n1 phone

Tehničke specifikacije

n1 noa mobile sketch

Podrška

Specifikacija ~ 1 MB